Jana Zencakova
Páteční snídaně jako v hotelu. Zaplatíte jednu cenu a můžete 2 hodiny sedět a cpát se a relaxovat v příjemném moderním prostředí. Myslím, že si vybere každý. V ceně jsou i nápoje, za mne top, že si můžete vybrat druh kávy. Nejlepší byla asi omeleta, kterou Vám připraví na přání, křehká a nadýchaná.
Zdroj:
Jan Matula
Moc nám zde chutnalo, že jsme sem museli 2x na oběd, výborné jídlo, velmi příjemná obsluha a fajn posezení, doporučuji a rád se sem zase vrátím. 👍😉😋🤤Po roce opět na oběd 👏😋😉
Zdroj:
Petr Stojka
Roštěná byla skvělá❣️Děkuji za skvělý chuťový zážitek.Porce byla naprosto dostačující.Obsluha je usměvavá a velmi vstřícná.Díky.KRAKONOŠ
Zdroj:
Pepé & Efka Ducks on a trip
Hezký koncept bistra a chutná jídla. Příjemně nás překvapil i výběr vín Paulus collection. Ochutnali jsme Prosecco a dvě bílá vína
Zdroj:
Hana Melicharová
Vynikající jídlo, neskutečně milý a šikovný kuchař, celkově příjemná a ochotná obsluha, není co vytknout. Kéž by chtěl pan Paulus otevřít stejný podnik v Hradci Králové - tam nic takového co se týče kvality a ochoty není... Takhle to má vypadat! Opravdu radost Bistro Paulus navštívit!
Zdroj:
Martin Štemberk
Za mě zcela v pořádku. Čím se prezentují, to splnili :) Až mě překvapila gigantická porce :)
Zdroj:
Jan Zatloukal
Nejlepší "kantýna" kde jsem kdy jedl. Jídlo jako v luxusní restauraci, rozumné ceny, příjemné prostředí, usměvavá obsluha. Parádní místo, kam se stavit na oběd.
Zdroj:
Michal Breškovec
Zajímavý koncept, pěkné prostředí, vše co jsme si dali výborně připraveno a jako bonus příjemný pokec s panem Paulusem. Rozhodně doporučuji.
Zdroj:
Marek S
Dnešní krkovička s bramborovým knedlíkem a kedlubnovým zelím byla naprosto mistrovské dílo, ukázka toho jak lze povýšit relativně obyčejné(i když pečlivě vybrané) suroviny na neobyčejnou dobrotu. Děkuji za skvělou chuť a skvělou náladu, kterou mi tento oběd zprostředkoval. Marek Suchánek
Zdroj:
Kacper K
A bit of a hidden treasure, located on the ground floor of new Envelopa Office Center this bistro delivers what is the best about modern Czech hospitality culture.Place is run by Roman Paulus (celebrity Chef-legend) which guarantees a Micheline Guide quality of food and service in the middle of (rather average size) Olomouc.Highly recommended.
Zdroj:
Adam D
Příjemné bistro v moderním interiéru, které nabízí byť úzký, ale o to kvalitnější výběr jídel. Všechna jídla jsou připravována přímo před vámi, jsou velmi chutná a porce jsou nadprůměrně velké.
Zdroj: