Jirka A.
Jedním slovem: Super. Překvapení pro mne obrovské. Nádherný interiér, vynikající pivo na čepu (domácí Malostranská 11 za 55 K je vskutku božsk pitelná). Do toho jednoduchý lístek k pivu, milá obsluha. =Paráda ✌️
Zdroj:
Eva Priborska
Skvělé místo s širokou nabídkou (nejen) piva. Co se jídla týká, nabídka není zrovna na několik stran, ale o to skvělejší je výsledek. Jídlo vždy předčilo má očekávání a mohu s čistým svědomím doporučit úplně vše. Moc mě baví tématické víkendové nabídky, vždy se těším co bude tentokrát.
Zdroj:
Martin Krejný
Autentická atmosféra rodinného podniku s craftovymi pivky z létajícího pivovaru Four Elements. Tenhle podnik chytne hodně lidí za srdce! Vřele doporučuji ;)
Zdroj:
Yaroslav Polyanskiy
One of the best bars in the area. Nice stuff, very friendly, always willing to help with your beer choice. Great selection of beers and overall nice and simple atmosphere. Dog-friendly place welcoming pooches of all sizes.(Přeloženo Googlem)Jeden z nejlepších barů v oblasti. Pěkné věci, velmi přátelský, vždy ochotný pomoci s výběrem piva. Velký výběr piv a celkově příjemná a jednoduchá atmosféra. Místo vhodné pro psy všech velikostí.
Zdroj:
Kirby Mueller
(Přeloženo Googlem) Neuvěřitelně dobré jídlo! Nenápadná, ale top adresa v Praze! Styl 80. let se snoubí s moderní kuchyní!(Původní)Unfassbar gutes Essen! Unscheinbar aber top Adresse in Prag! 80er style trifft novelle cuisine!
Zdroj:
Tomas R
Great new spot in Nusle. Wide variety of craft beers and assortment of typical czech appetizers. Lively and welcoming atmosphere. I will be coming back.(Přeloženo Googlem)Skvělé nové místo v Nuslích. Široká nabídka řemeslných piv a sortiment typických českých předkrmů. Živá a příjemná atmosféra. vrátím se.
Zdroj:
Ludvík BERTA
Ta paní měla asi urovna smůlu......ppkud je tam přes obědy pan šéfkuchař tak dám nosí na dtůl a nemá to chybu.Asi zo bylo třeba navečer, to už tsm nphužel není
Zdroj:
www.zomato.com
Martina Zdražilová
Jídla jsou skutečně smrtící. Kuchaře nejspíš pověsit a pokud ne, tak alespoň vyměnit. Americké brambory napůl tvrdé (nestačily rozmrznout), černé a vytažené z fritézy, ve které byl nejspíš nějaký mogul. Kuřecí prsa = obrovská hrouda bez chuti. Sýrový přeliv = instantní zdrclá kejda. A to nebylo prvně, pro mě ovšem nadlouho naposledy. Bohužel tohle nespravila ani příjemná obsluha.
Zdroj:
www.zomato.com