Maxon
Krásné prostředí, skvělé jídlo, velmi milá a pozorná obsluha. Děkujeme za skvěle strávené včerejší odpoledne a zvláštní poděkování Honzovi za jeho naladění na naši notu 😊
Zdroj:
Bedrich Vychodil
Skvělé místo na to si dát dobrý steak. Mají též skvělou chřestovou polévku. Vřele doporučuji.
Zdroj:
Michaela Třmínková
Pokud chcete skvělý steak v centru města, můžu jen doporučit. Nádherné prostředí, které má neuvěřitelné kouzlo. Objednali jsme si steak připravovaný na grilu. I když jsme si objednala medium rare a bylo spíše medium, i tak to bylo naprosto dokonalé a šťavnaté maso. Obsluha byla perfektní, ihned reagovala na propečenost masa. Každopádně chápeme, že nejde na grilu úplně odhadnout požadovanou teplotu. Moc jsme si večeři užili, i s parádně načepovaným pivem!
Zdroj:
Lukáš Vrána
Pět hvězd si opravdu šetřím, ale tady celkem jasná volba. Markovo menu je vyvážené, sezonní nabídka vždy aktuální a plzeňské pivo skvělé. Pátou hvězdu většinou dostává podnik co má něco navíc. A tady je tým naprostých profesionálů, jídlo jsem očekával a již se několikrát přesvědčil, že je skvělé. Ale perfektní servis, to z Červeného jelena děla místo co chci navštěvovat Zas a znovu.
Zdroj:
TerezaTomas Jechy
Velká rušná restaurace v zajímavém prostoru. Obsluha byla fajn, profesionální. Jídlo skvělé, maso perfektně připravené.
Zdroj:
Tereza Vránová
Červený Jelen🍺 Dokonale načepovaná Plzeň, bodejť by ne, když se o ní stará Mirek Nekolný.Na degustačním prkénku pro dva jsme ochutnali zauzené hrudí, pleskavici, pastrami, čipotle majonézu a chleba. Vše bylo vynikající a skvěle vychucené.Největší pochvala patří obsluze. Číšník reflektoval naše miminko, byl milý, vtipný, rychlý. Je neskutečný jak obsluha pozvedne zážitek na vyšší dimenzi a je neskutečné jak je někde podceňována.
Zdroj:
Bingman
Milá obsluha a pěkné prostory. Sice hodně lidí a i hluku, ale jídlo za to stálo. Pochutnal jsem si zejména na předkrmu z kachní paštiky a tataráku.
Zdroj:
Jiří Hladík
Tentokrát v Trezoru. Změna konceptu fungování, ale pozitivní, protože je tu mnohem větší klid na popovídání. Jídlo od pana Fichtnera je skvělé jak na pohled i zážitek pro chuťové buňky.
Zdroj:
Tadeáš Bičík
Dáte si pivko jednou za čas?Tak když si ho jednou dáte...tak ať to stojí opravdu za to!Čepovaná Plzeň na různé způsoby a pivo řezané. Lahoda!
Zdroj: