zaneta neuzilova
Vyrazili jsme na společný narozeninový oběd. Obsluha rychlá, ochotná. Byli jsme velice spokojeni. Dá se vybrat z menu, i ze stálého lístku. Každý měsíc mají ještě jídla zaměřená na období, teď v říjnu je to zvěřina a dýně. Vybere si každý.
Zdroj:
Jan Bares
Místio kam se rád vracím a které nikdy nezklame kvalitou jídla. Velké překvapení a naprostý výstřel na Měsíc je místní guláš, který za mě nemá v Brně konkurenci. Místní kuchař m á i skvěle dochucené další české klasiky jako výpečky nebo svíčkovou. Vřele doporučuji. V blízkosti je i AC EV nabíječka Tepláren Brno, takže se dá skloubit příjemné s užitečným.
Zdroj:
Lucie Tobiášová
Restauraci Charlie´s 4est jsme navštívili již dvakrát a pokaždé velká spokojenost. Ochutnali jsme tatarák, burger, žebra a kachnu a všechno velmi dobré. Porce velké a za slušnou cenu. Točený cider jsme také ocenili. Určitě se rádi zase vrátíme.
Zdroj:
Petr Příborsky
Příjemné prostředí.Obsluha všímavá.Toalety čisté.Ceny skoro jak v Praze ale všude se zdražuje.Pivko výborné!!!
Zdroj:
Štěpán Stráník
Výborná restaurace, měli jsme s manželkou skvělý burger, překvapila nás výborná houska a velikost burgeru. Rodiče měli guláš s bramboráčky a taky byli spokojeni. Bydlíme nedaleko, určitě brzo opět příjdeme.
Zdroj:
Ivana Tobkova
Maximální spokojenost. Objednání v eshopu, následně jsem si přišla pro jídlo osobně. Skvělý servis, milá obsluha a co mně nejvíc nadchlo krom chuti, že jídlo bylo v krabičce esteticky uloženo. Měla jsem pak pocit jak kdybych jedla v restauraci :-) Za to palec nahoru. Přítel si taktéž pochvaloval chuť i vzhled. Jistě objednáme i v budoucnu.
Zdroj:
Radek Zalesak
Top tatarak jídlo jsem měl rumpsteak a musím říct Topka a fazolky k tomu supr.. restauraci můžu jen doporučit palec hore 😀
Zdroj:
David Kvita
Skvělá obsluha,výborné jídlo,konečnĕ je tady slušný podnik.Jak přes obědy na meníčka tak na jídlo z jídeláku.Jen tak dál 👍👍👍
Zdroj:
Bohdana Škopová
Jídlo je tu skvělé 👍. Obsluha je rychlá a příjemná. Již jsme tu byli několikrát a opět brzy zase příjdeme 🙂.
Zdroj: