Martin Gnebus
Jedna z nejlepších vegan restaurací konečně v Ostravě, navštíveno několikrát a vždy spokojenost. Velký výběr jídel, cenově přijatelné, chuťově výborné.
Zdroj:
Regína Chýlková
Moc dobré jídlo a oceňuji bezedný kelímek. Pokud máte rádi utopence, tak nabízí výbornou alternativu. Personál ochotný. Jediné, co za cenu neodpovídalo byl mrkvový zákusek. Čekala bych za tu cenu něco víc. Určitě se ráda vrátím.
Zdroj:
Tomas Marek
Zkuste zapomenout na předsudky, triko "I eat just meat" nechte doma a budete překvapeni.Nofish and chips je dokonalost.
Zdroj:
Denisa Špačková
Dali jsme si s manželem cheeseburger, batátové hranolky a česnekový dip. Bylo to výborné. Nejsme sice vegani, ale moc nám to chutnalo. 😊 Porce je velká za 177kč, ani jsem to nemohla dojíst.
Zdroj:
Miroslav Micka
Opravdu jsem byl milé překvapený, že bez masa a chutnalo to jako s masem. Byli jsme už třikrát. Skvělá byla Tortilla i burger a rybí filé s hranolkami na půl s Batátů bylo super.😊
Zdroj:
Mononoke Belzebub
Naprosto famózní jídlo. Objednala jsem si bezlepkový hamburger + hranolky. Rychlá příprava i příjemná obsluha. Moderní interiér šmrncnutý vintage prvky. ✨ Pochutnala si zde i moje babička, která si dala čočkové rolky a kafíčko. ☕ ps: Jídlo si musíte objednat u pultíku s obsluhou 😉 Všimla jsem si, že mají i bezlepkové dorty - příště musím ochutnat.
Zdroj:
Aleš Kavan
Dnešní návštěva byla provázena velmi příjemnou, zkušenou a milou obsluhou v podobě mladého jinocha! Takové vystupování bych rad viděl všude !!!
Zdroj:
Marie Janiakova
Za mě skvěle chutnající zdravé jídlo a nejlepší Latte a hrachovým mlékem. Gyros African chunks pecka. Burger takový no.. znám i lepší nemasa z plnohodnotných surovin.
Zdroj:
Paula Buďveselová
(Přeloženo Googlem) Top restaurace, vždy odcházíme spokojeni s plným bříškem.(Původní)Top reštaurácia, vždy odchádzame spokojní s plným bruškom.
Zdroj:
Dominik
Great meals!Friendly stuff.(but why do you close so early on weekends?)(Přeloženo Googlem)Skvělá jídla!Přátelské věci.(ale proč o víkendech zavíráte tak brzy?)
Zdroj: