Štěpán Kašpar
Pro mě úplně nový objev v PCE. Zastavil jsem se tu pro oběd a jsem víc než překvapený. Burgr (/smažák v housce) byl naprosto skvělý a kukuřičnou polívku, no, nikdy jsem nejedl lepší. Do toho krásný prostředí a velmi přívětivá obsluha. Díky. Návrat zaručen a sdílení do světa taky.
Zdroj:
Danielle Gistingerová
Jídlo, které Vás přinutí napsat první recenzi v životě a kuchaři namasírovat nohy i po 12 hodinové směně. Famózní kombinace chutí, výborná měkká a chutná domácí bulka, která Vám odstřelí pantofle. Jde vidět, že to dělá člověk, který tomu rozumí a také to dělá s láskou a vášní, která se z mnoha podniků vytratila - a fakt to jde poznat. Kašlete na okolní restaurace či fast fooody, zajděte si do Kitchenery!
Zdroj:
Kateřina Jirková
Objednavka pres foodoru a fajne. Jedina vytka, ze v kari bataty byly tvrdsi a chtely urcite jeste chvili dovarit. Jinak chutove moc dobre. Zkusim priste osobne.
Zdroj:
Iva panchartkova
Doporucuji! Tydenni menu davaji na instagram, mrknete. Vybere si kazdy, skvela asie, ale i treba i ceska v Kitchenery stylu 🤌, nabizi jen par jidel (znacka ideal), kazde jine, ale vsechny jsou 🔝 . Rozhodne skvele misto jak na delivery ci vyzvednuti obeda osobne a vzit si rovnou skvelou kavu.Jen, co objednate, tak citite a i vidite 😁, ze za Kitchenery stoji skvely team lidi.
Zdroj:
Ivana Richterová
Já Vás miluju❤️ Díky, že tohle děláte a děláte to s láskou, nadšením a péčí. A taky hrozně díky za každodenní veganský jídlo!
Zdroj:
Eva Milerová
Famózní veganské tacos! Výborná etiopie na mlýnku. Fotku nemám, snědla jsem to moc rychle, i přesto, že to byla obrovská porce. Moc sympatickej koncept, fandim!
Zdroj: