Lukáš Vrba
Interier nejspíš nezmenen od původní provozovny, každopádně rozmanita nabídka pokrmu. Moc dobře dochucene, vse nam chutnalo ani jsme si par veci doobjednali znvou. Doporučuji navstevu
Zdroj:
Markéta Jinochová
Nesmírně milá obsluha, výborné tapas (jen Padrón papričky mohly být lepší) a příjemná nabídka vín. Také potěšil výběr grappy, Grappa Stravecchia byla jemná a pila se skvěle. Prostor není velký, rezervace nutná!
Zdroj:
Stanislav Dostál
věděli jsme že to bude dobré - a bylo!:)milá a přívětivá obsluha, skvělá jídla a jak už někdo psal - za své peníze nikde v Praze nedostanete tolik jako tadyjednoznačně 5 hvězd a přeji si aby lidé kteří provozují tuto restauraci inspirovali ostatní ;)
Zdroj:
Renáta Sobolevičová
Vynikající neotřelá fúze české a španělské kuchyně a jedno z velmi mála míst, kde se dá v okolí JZP smysluplně naobědvat za férovou cenu. Jídla jsou vždy rozmanitá a z kvalitních surovin a personál včetně majitele milý a vstřícný. Večer je restaurace skvělá na tapas a dobré víno 🍷
Zdroj:
Lída Maršálková
Vyšší cena splní očekávání. Slavila jsem tu narozeniny a obsluha byla po celou dobu vstřícná, ochotná a příjemná. Výběr jídel i nápojů je mega, ale aspoň motivace se sem zase vrátit a ochutnat něco nového :)
Zdroj:
Ivan Svoboda
Skvělý zážitek, dali jsme si 8 různých tapas, a všechny byly vynikající a zároveň překvapivé kombinace chutí. K tomu výborné víno z Riojy, a navíc velmi příjemná obsluha.
Zdroj:
Václav Kalenda
Rodinný tapas restaurant, který nemá chybu. Profesionální obsluha, příjemné a decentní prostředí a mimořádný kulinářský zážitek. Koncert chutí a skvělá nabídka vín... to je Kofein.
Zdroj:
Jenda Žáček
best of the best. super tapas, pěkně sestavené menu delikátních chutí, milí majitelé i obsluha. díky za to 🙏this is a must.
Zdroj:
Veronika Bělohlávková
Byla jsem na polední menu. Polévka, hlavní jídlo a ledový čas za 140 Kč. Polévku lze vyměnit za salát. Jídlo dobré, obsluha rychlá.
Zdroj:
Jiří Pelc
Toto misto mi doporučil známý...Jidlo bylo delikátní...Příjemný interiér doladěný sympatickým personálemDoporučuji
Zdroj: