Angelika Chmielińska
(Přeloženo Googlem) Cibulová polévka s krutony a sýrem, velmi dobrá, s kmínem. Kuřecí maso s rizotem také chutné. Domácí limonáda, vyvážená, lehce nakyslá. Pivo také chutné. Anglicky mluvící služba a velmi přátelská.(Původní)Zupa cebulowa z grzankami i serem bardzo dobra, z dodatkiem kminku. Kurczak z risotto również smaczny. Domowa lemoniada dobrze wyważona, delikatnie kwaśna. Piwo również smaczne. Obsługa mówiąca po angielsku i bardzo przyjazna.
Zdroj:
Gabri „Gaby“ Porcu
(Přeloženo Googlem) Velmi pěkné poblíž Karlova mostu vynikající typická kuchyně ... Ale velmi dobrá vynikající gulášová polévka uvnitř bochníkuTaké doporučujeme, protože to není drahé(Původní)Molto carino vicino al ponte Carlo ottima cucina tipica... Ma molto buona ottimo la zuppa di gulash dentro la pagnottaConsigliato anche perché non caro
Zdroj:
Niels Becker
(Přeloženo Googlem) Velmi dobré jídlo za férové ceny. Vždy se rád vracím, když jsem v Praze. Určitě stojí za návštěvu.(Původní)Sehr gutes Essen zu fairen Preisen. Ich komme immer wieder gern dort vorbei, wenn ich in Prag bin. Einen Besuch ist es auf jeden Fall wert.
Zdroj:
Sergey Kuznetsov
(Přeloženo Googlem) Velmi chutná kuchyně, rychlá obsluha a ruské menu. Někteří zaměstnanci hovoří rusky.(Původní)Очень вкусная кухня, быстрое обслуживание и русское меню. Некоторый персонал говорит на русском.
Zdroj:
Johannes Heidermann
(Přeloženo Googlem) Silně stabilní jídlo. Levné ceny. Aperol se dobře zapaluje.(Původní)Heftig stabiles Essen. Günstige Preise. Aperol zündet gut.
Zdroj:
Primož Kolarič
(Přeloženo Googlem) Dobré jídlo, dobré ceny. Musíš tam jíst, když jsi v Praze.(Původní)Good food, good prices. Have to eat there when you are in Prague.
Zdroj:
Ashraf Nabwani
(Přeloženo Googlem) Tradiční místní jídlo, velmi chutné. Servis 10. Vřele doporučuji.(Původní)אוכל מקומי מסורתי, טעים מאוד. שירות 10. ממליץ בחום.
Zdroj:
Elvira Levkina
(Přeloženo Googlem) Místo pro bohy, protože tam je jídlo bohů a nápoje bohů(Původní)Место для богов потому что там еда богов и напитки богов
Zdroj: