Petr Novák
1 | Malé rodinné pekařství s dlouhou tradicí. Nic pro hipstery.2 | Mají dobré kmínové rohlíky, v odpoledních hodinách již bývají vyprodané.3 | Ceny nejsou přemrštěné jako v některých jiných malých pekárnách.
Zdroj:
Tomáš Pfeifer
Pekařství, které má otevřeno již od brzkého rána. Obsluha vždy s úsměvem a nabídka pečiva široká. Vyhlášené koblihy s krémem jsou skvělé. Rád se pravidelně vracím a vždy si pochutnám.
Zdroj:
Yupka Trip
Mám to skoro jako rituál, zajít si sem v pátek či sobotu pro snídani. Vždy křupavé, domácí a hlavně...ty povidlo-makové buchty a žitný chleba, omg. Výtečbé. Doufám, že se toto tradiční pekařství s milou paní nadále udrží!:-)
Zdroj:
Kristýna Matějková
Výborné koláče, tradiční perník, makovky nebo loupáky. Rohlíky i housky skvělé, jen se musí konzumovat týž den - druhý den jsou už dost tvrdé. Milá a hbitá obsluha. Děti milují obzvlášť malé houstičky - želvičky nebo banketky. V době blížících se svátků velikonočních nebo vánočních je rozšířený sortiment o tradiční pečivo (mazance, jídáše, vánočky atp.). Za pět let, co sem chodíme, nás tu ještě nic nezklamalo.
Zdroj:
Anna Liashenko
(Přeloženo Googlem) Podle nápisu na dveřích je pekárna už od roku 1928. A i kdyby ne, pečivo je zde stále úžasné - křehké, chutné, prostě se rozplývá v ústech.(Původní)Если верить надписи на двери, то пекарня существует с 1928 года. А даже если нет, выпечка тут все равно прекрасная - нежная, вкусная, просто тает во рту.
Zdroj:
Demjan
(Přeloženo Googlem) Vynikající klobása a skvěle osvěžující Plzeň. Hovězí polévka je také dobrá, tučná a bohatá.(Původní)Отличная жареная сосиска и прекрасный освежающий Пилснер. Говяжий суп тоже хорош,, жирный и наваристый.
Zdroj: