Petra Jančová
Jaká je Malá kavárna kavárna prozatím nevím neboť všechny stolečky byly obsazené. Neodolala jsem však nabízeným dezertíkům a odnesla si hned 4! Všechny byly naprosto výtečné a obsluha milá, takže ráda zavítám znovu a vřele doporučuji. 🖐🏼🖐🏼
Zdroj:
karolína cajthamlová
Malicka kavarnicka s velkym srdcem. Chlebik s pomazankou krupavy a pomazanka vyborna, jemna. Mrkvovy dort byl vylozene pohlazenim po dusi a caj velmi kvalitni a krasne vonel. I z maleho prostoru, ktery kavarnicka obyva jde pratelske teplo a clovek se tu citi, jako doma. Dekujeme!
Zdroj:
Pavlína Němcová
Výborná káva, skvělá obsluha. Umí připravit i bezkofeinovou kávu. Mají výběr příchutí do kávy i zákusků. Doporučuji :)
Zdroj:
Martina Human
Příjemné místo se skvělými dezerty a výběrem domácích sirupů, skvělého slaného karamelu a marmelád. Slečny jsou vždycky příjemné.
Zdroj:
Vojta Kolek
Když se zeptáte cizince, proč žije v ČR, tak ti poví, because of woman. Tak buďme rádi, že toho Anglána dovedla k nám do F-M, protože ten kluk vaří fantasticky a ona peče skvěle. 🤤 Jestli chceš vyzkoušet lehce netypické oběd, skvělé kafe a dezerty vytvářející závislost, tak nečekej a vyraž.
Zdroj:
dominik dggfhffdfgffdf
Top stop. Vynikající obsluha už umí obrázky. Zákusky škoda mluvit jak jsou dobré, hlavně číz kejk a linecké.Všem doporučuji navštívit.Ps: Nebaví mě si drtit ty cukříky
Zdroj:
Tatiana Kadlčíková
Neuvěřitelný gastronomický zážitek. Lituju všechny, kteří odtud ještě nic neochutnali. Velká životní chyba. Doporučuji ! 😍
Zdroj:
Markéta Čížková
Podnik Love Food ma ode me 10 bodu z 10. Skvele sezonni jidlo, nezamenitelne chute, mila obsluha, skvele dortiky. Urcite si tam zajdete, rozhodne nebudete litovat. Ja si tam nasla cestu teprve nedavno, nicmene od te doby se nemuzu dockat kazdeho noveho pondeli a s nim noveho menu. Doporucuju doporucuju doporucuju!!!!
Zdroj:
Joe Bee
(Přeloženo Googlem) Malé pěkné místo s výbornou kávou, čajem nebo dokonce s něčím k jídlu.(Původní)Small nice place with excellent coffee ,tea or even with something to eat.
Zdroj: