Silvouš
Dnes jsem se zastavila s kamarádkou na oběd, luxusní jidlo za skvělou cenu a jejich polotmavé pivo je úžasné, nejsem pivař, ale tohle teda byl zážitek, určitě se brzy zase zastavíme
Zdroj:
Jana Kárníková
Krásná, útulná hospůdka s vlastním pivem v Olomouci.Velký výběr jídel, skvělé pivo a pozorná a milá obsluha, konkrétně Peetrs
Zdroj:
Anna Stratilova
Vše naprosto úžasné. Jídlo vynikající. Obsluha přátelská a velmi starostlivá a usměvavá. 🙂 Určitě jsme tam nebyli naposledy . ☺️
Zdroj:
Lucie Vrbová (Chlebovská)
Místo není špatné, personál ochotný, ale jde vidět, že jich je málo při plné putyce. I tak se slečna snažila být milá a děkujeme.Domácí brambůrky byly lehce přesmažené a dip takový divný, bez chuti. Bohužel stejný byl i k cibulovým kroužkum.Velmi oceňuji kofolu a platbu kartou.
Zdroj:
Zdena Vyhlidal
Návštěva restaurace 13.9...byl jsem dříve zvyklý na rychlou komunikativní obsluhu ale v tento den hrůza.. rádoby číšník oblečený jako někde ve fitku nebo na letní dovolené nemluvil neusmal se,z výrazu nasranost že tam vůbec je,ani se nezeptá jestli si ještě něco dáte, jestli chutnalo jídlo(ano dobré) Tohle si Moritz nezaslouží
Zdroj:
martinka85
Dlouhá léta moje oblíbená restaurace/pivovar. Jídlo naprosto luxusní, jak denní menu nebo gril, tak stálá nabídka, hlavně koleno a sezónní speciality jako Svatomartinská husa. Navíc vlastní pivo 🍻. Obsluha také vždycky na jedničku. 👍Jediná nevýhoda je, že restaurace je celkem malá a tak oblíbená, že na večer je většinou nutné si rezervovat stůl. 😁 V létě je tam ale velice příjemné venkovní posezení s výhledem na krásnou Terezskou bránu.
Zdroj:
Pavel Drmola
Příjemné prostředí zaplněné hospůdky s ochotnou a usměvavou obsluhou. Místní polotmavé pivo chutnalo. Nebyl problém se změnou omáčky k vepřové panence.
Zdroj:
Jan Bartuška
Výborné pivo i jídlo, milá obsluha. Prostor je pod úrovní ulice, ale jinak celkem útulný. Asi nejlepší navštívený pivovar v Olomouci.
Zdroj:
Jan Svoboda
Jídlo dobré, pivo dobré, ceny dobré, obsluha příjemná a prostředí stejně tak. Nemám výtek.
Zdroj: