Tomas Hozak
Příjemná obsluha, dobrý pivo. Jídlo nemělo nějaký výrazný nedostatek. Malá příjemná zahrádka. Rádi se vrátíme. Hospoda je na tradičním místě, kam se na pivo chodí již desítky let :-) je na vypadovce na Dasice, a může být trochu problém zaparkovat auto...
Zdroj:
Martina Pressphoto
Vynikající jídlo, velmi milá obsluha, příjemné prostředí. Teď po dobu, kdy jsou restaurace zavřené, tak jezdí do výdejového okénka. Porce obrovské, jídlo pečlivě zabaleno, připraveno vždy dle domluvy. Nejlepší restaurace v Pardubicích
Zdroj:
Vlastina Horníková
Naprosto úžasné jidlo ale hlavně perfektni, milá, příjemná osluha..... ráda přijdu opět a všem doporučuji👍
Zdroj:
Matrace Haken
Vynikající jídlo, a perfektně naservirovane. Podnik na úrovni, příjemná a rychlá obsluha. Velmi příjemné překvapení.
Zdroj:
Zuzana Vdovjakova
(Přeloženo Googlem) Velice příjemný číšník, jídlo výborné, prostory zařízené ve vkusném stylu.(Původní)Veľmi príjemný čašník, jedlo výborné, priestory zariadené vo vkusnom štýle.
Zdroj:
el bunda
Lepší jídlo už jsem dlouho neměl, obsluha super, maximálně nám vycházela vstříc, cenově v pohodě. Královský oběd, děkuji.
Zdroj:
revieweuro.com
Zdenek
Úžasné jídlo, dokonale vychucené. Super lidi, kteří vaří srdcem a je to znát. Všem doporučuji alespoň na návštěvu. Uvidíte, že se budete rádi vracet. Majitelé nám připravili skvělou svatební hostinu, která předčila všechna očekávání, nic nebyl problém a svatebčané si vše vychvalovali. Prostě GOOD JOB) Díky moc!
Zdroj:
revieweuro.com
jarka
Výborné jídlo, milá a pozorná obsluha a kuchař, hezké čisté prostředí - co víc si přát, vřele doporučuji.
Zdroj:
revieweuro.com
Petr
Velmi příjemná restaurace s vynikající kuchyní a velmi příjemnou obsluhou. Příjemně nás překvapily i ceny, které nejsou nijak přehnané. Vybraná jídla výborná a porce obrovské.
Zdroj:
revieweuro.com
Petr
Skvělá kuchyně. Kuchař je kouzelník, co splní každé přání. Čisté a hezké prostředí. Doporučuji všem.
Zdroj:
revieweuro.com
Adam
Pokaždé veliký gastro zážitek. Jídla jsou poctivá, kdy se vám chuťové pohárky budou tetelit blahem. Posledním zážitkem bylo Valentýnské menu a klaním se tímto kuchyni, protože kompozice chuti už jen u předkrmu z kozího sýru s ostatními komponenty byla slast a ten tatarák z lososa.
Zdroj:
revieweuro.com