Adla
Musela jsem cca 15 minut čekat, ale určitě se vyplatilo, protože kebab byl skvělý - chutný, velký, hodně masa a “správná” zelenina. Prostě výborný!
Zdroj:
ETM ETM
Nejlepší kebab v Pardubicích, ne jako na třídě míru, kde jsou 2 kebaby, a jeden z nich to má mastný. Někdo uvádí, že se déle čeká, ale na kvalitu je dobré si počkat. Majitel se Vám snaží dávat i bonus za čekání, a já osobně si toho velice vážím. Děkujeme.
Zdroj:
Adam Rabas
Dobrej kebab. Mám ho 50 m od baráku a chodim sem párkrát tejdně, když jsem zhulenej, pán už si pamatuje, co si kupuju, a jsou příjemný.
Zdroj:
Luboš Vaňásek
Nejlepší kebab, velké porce a vstřícný personal. Potěší i malou pozorností pro stálé zákazníky. Vyplatí se vystát frontu, protože zájem zákazníků vždycky a všude o něčem svědčí.
Zdroj:
Mrnin
Jednoznačně nejlepší kebab v Pardubicích. Super obsluha a skvěle vyvážený obsah masa, zeleniny a omáčky v dürümu... Zatím se mi zde nestalo, že bych dostal kebab špatně propečený, se starou zeleninou, apod...
Zdroj:
Martin Štefka
Když jsem byl na jednání v Polabinách a skončil jsem pozdě, zastavil jsem se zde na kebab. Mohu pochválit ochotu prodávajícího i chutné jídlo, jehož porce mi bohatě stačila. Příště se stavím zase. Děkuji.
Zdroj:
petr Adamek
Ostatní by se mohli odtud učit. Chlápek sympaťák, porce obrovské a chutné. Má k dispozici nápoje, které se v ČR jen tak nedají sehnat. 5 hvězd
Zdroj:
Adysek Adys
Skvělí. Vždy jsem 100% spokojený. Obsluha s úsměvem a vstřícná.Tip: zkuste pomerančovou kolu a 9. s více maso s omáčkou bylinky a chilli. Vážně skvělí.
Zdroj:
Jaroslav Šulc
Nejlepsi kebab, fronta sice delsi ale kdo si pocka ten se docka. Mili prodavaci, dostal sem ochutnavku a piti zdarma, to se jen tak nevidi. A kebab? Super vecere a zbytek k snidani :D
Zdroj:
František Hrdina
Takhle jsem si dlouho nepochutnal 🤤 normální ceny, velké porce, vynikající chuť, takže jsem určitě neobjednával naposledy. DOPORUČUJI!!! 🙂
Zdroj:
Miroslava Mistríková
Nejlepší kebab co jsme jedli v Čechách i na Slovensku, obrovské porce a supr přátelský personál
Zdroj: