Luděk Helis
Více než příjemná obsluha, která nejenže odhadne na co máte chuť, ale dokáže vás svým pozitivním a energickým přístupem naladit na mnohem lepší den. Pokud cestujete vlakem přes Pardubice, určitě stojí za to navštívit tuto kavárnu. I s 10 minutovým přestupem stihnete doběhnout tam a zpět. Dále do města ani chodit nemusíte. Espresso vynikající, stěně tak cheesecake, hummus s rozpečeným chlebem a zeleninou. Doporučuji!
Zdroj:
Honza
Dog friendly kavárna, výběrová káva, příjemná obsluha. Rád se sem při cestách vlakem do Pardubic vracím.
Zdroj:
Adam Portysch
Útulně vybavená kavárna a milá a znalá obsluha. Na doporučení odchazím se skvělým Burundi na batchi. Doporučuji!
Zdroj:
Roman D.
Výborná káva ☕, příjemná a slušná obsluha 😉, chutné zákusky 🍰, čisté toalety 👍
Zdroj:
Jan Bryčka
Skvělá kavárna s příjemnou a přátelskou obsluhou. Na kávu široko daleko větší experty nenajdete a hlavně majitele srdcaře! Na sváču i zákusek, jako stvořené.
Zdroj:
Viktor Jurdič
✅ Při objednávání vám řeknou, co od kávy, kterou ten den mají, očekávat✅ Připraví vám fakt skvělou kávu✅ Ke kávě dostanete vodu✅ Mají tam fajn sandwiche👍 Ideální čekárna na vlak
Zdroj:
Jan Hartman
Dobře situovaná útulná kavárna kousek od hlavního nádraží. Výběrovka na mlýnku a ochotný kávový znalec za pultem ☕️
Zdroj:
Matyáš Jelínek
Kavárna, ve které kvalitní a výborná káva je na prvním místě!! Obsluha je velmi příjemná a milá. Rozhodně doporučuji. :))
Zdroj:
Petr Fridrich
Nejlepší káva v Pardubicích, vždycky, když jdu kolem, tak se tam zastavím a většinou koupím kávu i domů, je to velký rozdíl oproti tomu, co je běžně k dostání v obchodech.
Zdroj:
Yevheniia Nesterenko
(Přeloženo Googlem) Latte bylo fajn, ale cheesecake byl 15/10, vřele doporučuji ❤️Upd. Pařížský dort Brest je také výborný 👍(Původní)Latte was nice, but the cheesecake was 15/10, I highly recommend ❤️Upd. Paris Brest cake is also excellent 👍
Zdroj:
Matej Drabek
(Přeloženo Googlem) Je to drahé, ale chuť je dobrá. Personál byl milý.(Původní)Its expensive but taste is good. Staff was nice.
Zdroj: