Tomáš Soukup
Zatím jeden z nejlepších ramenu v Praze. Příjemná obsluha. Zajímavý prostor. Jen s parkováním je to špatné. Ale když ochutnáte místní ramen zažijete opravdu vyladenou pochoutku. Kde každý komponent je opravdu dobrý. Lepší nakládaný zázvor jsem se nad nikdy neměl. Nudle skvělé. A jak vepřové tak kuřecí opravdu lahodné a šťavnaté. Doporučuji všemi deseti. Určitě se vrátíme zas.
Zdroj:
Kateřina Eklová
Skvělý ramen v nádherném prostředí, interiér je velmi nápaditý a originální. Bavilo mě sledovat, jak tým v kuchyni i na place baví jejich práce 😁
Zdroj:
Daniel Kovář
Příjemný podnik s výborným jídlem. V prvním patře je to trochu skromnější - vhodné při návštěvě ve dvou. Ale s větší partou je možné jít do spodního patra, které je mnohem větší a má svůj vlastní bar. Obsluha je příjemná, jídlo velmi chutné. A výborná nabídka drinků doplněná, o fajn vtipy, je skvělé plus :)
Zdroj:
Vít Dušek
Výborný ramen, švestková limonáda. Pěkné prostředí s moc příjemnou český mluvící obsluhou. Doporučuji
Zdroj:
Vladimír Soukup
Super místo - provozují to moc fajn mladý kluci, ramen je super (nejen na Evropské poměry). Určitě se rádi vrátíme.
Zdroj:
Marek Valenta
Výborná japonská kuchyně. Super knedlíčky i karruga. V Ramenu byla kukuřice trochu navíc, ale jinak taky výborné. Doporučuji limonádu s citronovou trávou a domácí ice tea
Zdroj:
Oscar Vořech
Výborný ramen, skvělý Karaage Don, Gyoza i super drinky. Obsluha milá, příjemné prostředí. Rád se tam vracím a určitě všem doporučuji navštívit!
Zdroj:
Muffet Lightwood
Jidlo dobry, ale hodne maly vyber ramenu a celkem dost mala porce na to, kolik podniku jsem otestovala, tak tenhle mel rameny opravdu malinke. Malinkate stoly mají jinak moc mila obsluha a fajn atmosfera prostredi
Zdroj:
Aleš Vaňous
Tonkotsu ramen naprosto parádní. Polévka silná ale ne nijak protivně. Maso se rozpadalo a domácí nudle se skoro jedly samy. Knedlíčky byly taky moc dobré a obsluha příjemná a vstřícná. Všem doporučuji jak nováčkům tak i zkušeným.
Zdroj:
Milan Straka
Naprosto skvělé, chodím pravidelně už od otevření. Kuchyně je stále lepší, přijde mi, jak kdyby to bylo stále více vychytané. Velmi dobré jsou všechny chody. Kimči bych asi nechal více fermentovat, ale to je dost subjektivní a chápu, že každému to chutná trochu jinak.Rád bych vyzdvihl servis od kterého by se mohlo učit více restaurací v ČR. Obsluha o Vás pečuje opravdu skvěle.Jen tak dál!!
Zdroj: